Opgeknapte meubels

Een erfstuk gekregen, tweedehands gevonden en enigszins vergaan, gehecht aan een meubel maar is de fut eruit? Weggooien is zonde, door ze op te knappen krijgen ze een tweede leven. Een nieuwe stof erop, als het nodig is de vulling vervangen met natuurlijke materialen, een likje natuurverf op het houtwerk of een lijnolie behandeling met tintje of naturel. Zo maak je er weer iets unieks van en kan het weer een hele tijd mee.

Ik laat meubels opknappen bij een vakkundig stoffeerder of timmerman, zij werken volgens traditionele ambacht en gebruiken natuurlijke materialen.

Eco-lounge bank

Naar aanleiding van de wens van een klant om een natuurlijke en een gifvrije bank in huis te hebben, ben ik samen met hun en de bouwer tot dit ontwerp gekomen.

De bank is gemaakt in de werkplaats van Natural Beds in Zwaag. Het frame is gemaakt van fsc hout. Het heeft een springveren binnenwerk. De bank opgebouwd in lagen van verschillende natuurlijke en ecologische materialen zoals paardenhaar, kokos, dons, wol, katoen en linnen.

Voor meer informatie neem gerust contact op met mij.

Gedane Zaken - Vakwerk